“ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ SURVIVOR-ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-“ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ”-Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΡΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τα πάνω-κάτω έφερε η επιστροφή της πασίγνωστης Κύπριας τραγουδίστριας Ελευθερίας Ελευθερίου,στο σημερινό επεισόδιο του survivor,πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας,δημιουργώντας συναισθήματα “πολέμου”,στην ομάδα με την οποία βρίσκεται και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Η Ελευθερίου Ελευθερίου μπαίνει μέσα προκειμένου να σαρώσει τα πάντα.Στόχος της να κάνει ρόμπα τον Μάριο Πρίαμο, αφού διατηρούσε 5χρονη σχέση μαζί του και εκείνος την πρόδωσε,με την ολιγοήμερη νέα του σχέση με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα,που παρακολουθήσαμε μπροστά στις οθόνες μας.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου,φαίνεται ξεκάθαρα,ότι πρόκειται να ακολουθήσει ένας τρικούβερτος καβγάς μεταξύ του πρώην ζευγαριού Ελευθερίας-Μάριου.

Η Ελευθερία φαίνεται να μην είχε παραδεχτεί αρχικά την σχέση της με τον Μάριο,τώρα όμως-μπροστά στις κάμερες του survivor-την αποκαλύπτει ξεκάθαρα.

“Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα.O Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια”!

“Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνει και ο θύτης στην τελική. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται”,ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης.

……. Έλα να ξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες»,ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Εσένα….είσαι ο τελευταίος που σε αφορά! Άκουσες τι σου είπα!!,απάντησε-σε έντονο ύφος-στον Σπύρο Μαρτίκα,ο Μα΄ριος Πρίαμος.

“Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες μαζί της! Μάριε είσαι απαράδεκτος! Πραγματικά είσαι η ντροπή της Κύπρου!!!, είπε επίσης σε άκρως έντονο ύφος η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτό είναι απαράδεκτο! Δεν συγχωρείται!!!,πρόσθεσε αργότερα στην συνέντευξή της-μπροστά στις κα΄μερες-η Ελευθερία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο